Pravilnik o zasebnosti

Piškotki

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Politika piškotkov

V politiki piškotkov lahko izberete katere vrste piškotkov dovolite ali ne dovolite pri uporabi spletne strani, razen nujno potrebnih sejnih piškotkov.

Sejni piškotki so nujno potrebni za delovanje strani in se samodejno izbrišejo ob prekinitvi seje oz. zaprtju brskalnika.

Osebni podatki

Z izpolnjenim in poslanim obrazcem pristopne izjave nam posredujete vaše osebne podatke, katere društvo uporablja zgolj v interne namene društva in teh podatkov ne posreduje.

Pravila društva, program dela in ostale informacije so na vpogled na sedežu društva v času uradnih ur.

Katere podatke zbiramo

V primeru izpolnitve pristopnega obrazca zbiramo spodnje podatke, ki se med običajno uporabo spletne strani ne zbirajo:

  • Ime in priimek
  • Naslov
  • Poštna številka im ime pošte
  • Telefonska številka in e-poštni naslov
  • Datum in kraj rojstva
  • Zaposlitveni status

Kako podatke obdelujemo

Z navedenimi podatki Turistično in kulturno društvo Celje pripravi pristopno izjavo ter dovoljenje za uporabo podatkov za interno za podpis na sedežu društva. Podatki se potem uporabljajo za interno delovanje društva, podatkov ne posredujemo tretjim stranem.

Kontaktni podatki

Turistično in kulturno društvo Celje
Gosposka ulica 3, 3000 Celje

Tel.: +386 (0)3 492 69 20
E-pošta: info@td-celje.si